Opas Intia-yhteistyöhön | uudistuvat energiajärjestelmät

CU India Toolbox on pk-yrityksien monipuolinen työkalu uudistuvan energiajärjestelmien kehittämiseen yhteistyössä intialaisten partnereiden kanssa. CU India Toolbox on toteutettu osana CU India-tutkimushanketta. Tekes-rahoitteisen tutkimusprojektin tavoitteena oli auttaa suomalaisia uusiutuvan energia-alan PK-yrityksiä Intian vientiponnisteluissa osana arvoverkostoa.

Yhteistyössä VEI & MUOVA

Vaasan energiainstituutti on Vaasan yliopiston, Vaasan ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögskolan Novian yhteistyöorganisaatio, joka on keskittynyt energia-alan tutkimus-, markkinointi-, konsultointi- ja täydennyskoulutuspalveluihin. 

Muotoilukeskus Muova on Vaasan ammattikorkeakoulun, Aalto-yliopiston ja Vaasan yliopiston yhteinen muotoiluun keskittynyt tutkimus- ja kehittämisalusta. 

Matkakertomukset

Projektin aikana toteutettiin kolme matkaa Intiaan, joiden aikana luotiin ymmärrystä Intian markkinoista ja asiakkaista sekä rakennettiin verkostoja ja kumppanuuksia yhteistyötä varten. Matkojen kohokohdat on koottu Intian matkakertomuksiin Facebookissa

 

vei.pngmustalogo.EPStekes-logo.jpg