Reboot-valmennus korkeakoulutetuille työnhakijoille

Julkaistu 2020-01-09 10:26:06 EET.

Hyvä korkeakoulutettu työnhakija,

Haluatko lisätä työllistymismahdollisuuksiasi kehittämällä työelämässä tarvittavia pehmeitä taitoja ja tarkastelemalla uraasi uudesta näkökulmasta?

Tervetuloa Reboot-valmennukseen! Valmennuksen tavoitteena on kehittää työttömien ja alityöllistettyjen korkeakoulutettujen välttämättömiä, työssä tarvittavia pehmeitä taitoja, ja kykyä ilmaista niitä portfolioiden avulla. Lisäksi valmennuksen aikana tarkastellaan omia taitoja eri näkökulmista pohdittaessa uramahdollisuuksia nopeasti muuttuvassa työelämässä.

Kenelle? Valmennus on tarkoitettu kaikille työttömille ja alityöllistetyille korkeakoulutetuille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään työelämävalmiuksiaan.

Milloin ja valmennusmuoto? Reboot-valmennus alkaa maaliskuussa 2020 ja päättyy toukokuussa 2020. Se koostuu lähitapaamisista sekä virtuaaliopinnoista. Ensimmäinen tapaaminen on virtuaalinen, ja se järjestetään 4.3.2020.

Ohjelma: Tutustu tarkemmin valmennuksen ohjelmaan tästä Reboot-valmennus esite

Missä? Muotoilukeskus Muova, Wolffintie 36 F 11, 4. krs

Hyvä tietää! Valmennuksen opetuskieli on suomi, mutta osallistujien toiveiden mukaan myös englanti on mahdollinen. Valmennusmateriaali on englanniksi. Valmennus on ilmainen. Siitä ei kerry opintopisteitä.

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 21.2.2020 osoitteessa: https://forms.gle/ba8t4tvoSHfTsK359

Paikkoja on rajoitetusti – varaa omasi jo tänään!

Lisätietoja: tanja.oraviita@vamk.fi; puh. 040 1632940

 

Valmennus on osa Reboot-nimistä Euroopan Union tukemaa projektia. Lue lisää hankkeesta osoitteessa www.reboot-project.eu. Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.

 Reboot logo.jpg

Erasmus-logo.png

Takaisin