Graafinen suunnittelu

Tuotamme asiakkaillemme mainoksia, esitteitä, pakkauksia, logoja ja verkkosivuja sekä taitamme kirjoja sekä lehtiä Vaasan toimistollamme Palosaarella kampuksen kupeessa

Asiakkainamme ovat niin pk- kuin suuremmatkin yritykset. Palvelemme asiakkaitamme nöyrälllä ja tinkimättömällä asenteella jokaisessa toimeksi annossa.

Vastinetta rahalle

Runsaasti materiaalia

Tarjoamme kattavasti kuvituskuvia sekä tarvittaessa valokuvaamme materiaalia yrityksesi käyttöön. Mainosmateriaalit kestävät pitkään eikä uusia tarvitse tilata välittömästi.

Teemme kaikista kuvista juuri brändisi näköisiä, joten toisia samanlaisia ei varmasti tule vastaan.

Yli 30 vuoden kokemus

Olemme palvelleet Pohjanmaalaisia yrityksiä jo kolmen kymmenen vuoden ajan ja ymmärrämme tarpeenne. 

Asiakkaamme kiittävät meitä erityisesti paikallisuudesta ja pohjalaisesta asenteesta, jossa sanaan voi luottaa. Vanhana toimijana olemme selvästi onnistuneet pitämään asiakkaamme tyytyväisinä.

Uudelleenkäytettävyys

Tarjoamme asiakkaillemme uudelleenkäytettäviä materiaaleja, jotta he saavat mahdollisimman paljon hyötyä tilaamistaan tuotteista.

Teemme pyynnöstäsi mm. valmiita pohjia esimerkiksi Canvaa tai powerpointia varten, jolloin voit itsenäisesti hyödyntää materiaaleja erilaisissa tilanteissa.

Materiaalit verkkosivuille

Laadukkaat kuvituskuvat ja valokuvat tarjoavat yrityksestänne ammattimaisen kuvan verkkosivukävijöillenne.

Pakkausten
suunnittelu

Brändin rakentamisessa kiteytetään ja tehdään näkyväksi yrityksen osaaminen, tavoitteet ja vahvuudet. Brändi on osa yrityksen koko toimintaa kattaen tuotteet, palvelut ja viestinnän. 

Graafinen suunnittelu ja markkinointiosaaminen ovat vankka brändin rakentamisen aisapari, kun luodaan erottuvaa ja asiakkaita puhuttelevaa visuaalista ilmettä ja markkinointimateriaalia.

Logo, visualisoinnit, brändiohjeisto, mainokset, pakkaukset

Ota yhteyttä!

Tommi Siljamäki

Muotoilupäällikkö 
050 573 4003
tommi.siljamaki@muova.fi