4.2.17 FUSE-yritysklinikka Pohjanmaan käsityöyrityksille Muovassa

Muova Admin
|
17.1.2017

Muova tarjoaa yhdessä Loftetin kanssa Pohjanmaan käsityöläisille sparrausta brändin, tuotteiden ja markkinoinnin kehittämiseen osana Leader-rahoitteista Det Österbottniska folkhemmet-hanketta.

FUSE-toimintamalli perustuu Design & Crafts Council of Ireland:n toteuttamiin yritysklinikoihin. Malli on valittu eurooppalaiseksi hyväksi käytännöksi kansainvälisessä Innocrafts-hankkeessa ja nyt mallia testataan osana Det Österbottniska folkhemmet-hanketta.

FUSE-yritysklinikan tavoitteena on luentojen ja kasvokkain tapahtuvan mentoroinnin avulla nostaa esille uudenlaisia näkökulmia yritysten kehittämiseen. Aamupäivän luennoilla asiantuntijat lähestyvät käsityöalaa ja -yrittäjyyttä mm. muotoilun, sisustuksen, muodin, hinnoittelun, graafisen- ja pakkaussuunnittelun, sosiaalisen median, markkinoinnin ja brändayksen sekä kansainvälisen liiketoiminnan näkökulmista.

Yritysklinikka järjestetään lauantaina 4.2.17 Muovan tiloissa ja aamupäivän ohjelma on avoinna yleisölle klo 9.15-12.30. Ennakkoilmoittautumiset 3.2.17 mennessä anna-miia.suihkonen@muova.fi