Ely konsultointi

Teemme muotoilua tavalla, joka tuo tulosta. Yrityspalvelumme tarjoavat monipuolisia ratkaisuja liiketoiminnan, organisaation, tuotteiden, palveluiden ja brändin kehittämiseen yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta.

Muovan palveluvalikoimasta rakennetaan yrityskohtaisesti optimaalinen kokonaisuus tukemaan asiakkaan liiketoiminnan tavoitteen saavuttamista. Muotoilutyön lisäksi autamme mielellämme osaamisellamme projektin suunnittelun, raportoinnin sekä yritystukirahoituksen saralla.

Mitä on ely-konsultointi?

Elyn määritelmä

Ely-keskus eli elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus määrittelee konsultointi-palvelun seuraavasti:

”ELY-keskuksen Konsultointi-palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittää toimintaansa”

Muovan ely-konsultti

Muovan ely-konsulttina toimii Tommi Siljamäki

Lisätietoja Ely-keskuksen sivuilta.

Tommi on 13 vuoden aikana toteuttanut projekteja seuraavien teemojen saralla:

  • tuotemuotoilu
  • palvelumuotoilu
  • asiakas- ja käyttäjätutkimus

Miten hyödyn?

Ely tarjoaa rahallista tukea 75% kehityskustannuksista uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Käytännössä saat useita tuotteita ja palveluita lanseeranneen konsultin luomaan itsellesi uuden tuotteen tai palvelun julkisella yritystuella.

Tommi tuntee rahoituksen ja auttaa sinua rahoituksen hakemisessa ja auttaa uuden tuotteesi tai palvelusi työstämisen kanssa

Aloitetaanko?

Tommi Siljamäki

Muotoilupäällikkö 
050 573 4003
tommi.siljamaki@muova.fi