IBIS -valmennusohjelma nuorille pk-yrityksille maalis-toukokuussa 2018

Muova Admin
|
12.3.2018

IBIS –valmennusohjelman toinen pilotointi järjestetään maalis-toukokuussa 2018. Valmennusohjelmassa tuetaan aloittavien ja nuorten kasvuhakuisten yritysten kehittymistä kohti menestyksekästä ja kannattavaa liiketoimintaa. Valmennusohjelma tarjoaa tietoa ja käytännönläheisiä työkaluja liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen tueksi, sekä haastaa osallistujia tarkastelemaan liiketoimintaa uusista näkökulmista. Valmennuksen lopputuloksena osallistujille muodostuu aikaisempaa selkeämpi kuva keskeisistä liiketoiminnan kasvuun vaikuttavista tekijöistä.

Valmennusohjelma on osallistujille maksuton, ja samasta yrityksestä voi osallistua useampi henkilö. Ohjelmaan otetaan max. 10 yritystä hakulomakkeen perusteella. Ilmoittautumiset 19.3.2018 mennessä http://bit.ly/2HaGbkk. Lue lisää valmennusohjelmasta esitteestä.

Valmennusohjelma järjestetään osana EU:n Erasmus+ -ohjelman tukemaa IBIS -projektia, jonka tarkoituksena on edistää kasvuyritysten liiketoiminnan kehittymistä Iso-Britanniassa, Suomessa, Liettuassa ja Espanjassa.