Kaleidoscope-yrittäjyysvalmennus maahanmuuttajanaisille

Muova Admin
|
11.10.2018

Kaleidoscope-yrittäjyysvalmennus

Hyvä maahanmuuttajanainen,

Oletko kiinnostunut oman yrityksen perustamisesta? Haluatko kehittää yrittäjyystaitojasi?

Tervetuloa valmennukseen, jonka tavoitteena on kehittää yrittäjyydessä tarvittavia taitoja ja ominaisuuksia! Valmennus alkaa marraskuussa 2018 ja se koostuu kuudesta lähitapaamisesta. Paikkoja on rajoitetusti – varaa omasi jo tänään.

Kenelle? Valmennus on tarkoitettu maahanmuuttajanaisille, jotka ovat kiinnostuneita yrityksen perustamisesta tai ovat muuten kiinnostuneita kehittämään yrittäjyystaitojaan (erityisesti pehmeitä taitoja, kuten viestintätaidot, kriittinen ajattelu, aikataulussa pysyminen, organisointitaidot, yhteistyökyky, analyyttisyys ja kyky innovoida).

Milloin? Ensimmäinen tapaaminen 21.11.2018 (yhteensä kuusi tapaamiskertaa, tarkempi aikataulu: Esite Kaleidoscope-yrittäjyysvalmennus)

Missä? Muotoilukeskus Muova, Wolffintie 36 F 11, 4. krs

Hyvä tietää! Valmennusohjelma järjestetään suomen ja/tai englannin kielellä osallistujien toiveiden mukaisesti. Valmennusohjelmaan osallistuminen ei kerrytä opintopisteitä, mutta se tarjoaa käytännönläheisten ja ajankohtaisten menetelmien avulla avaimia oman yritysidean tai yrittäjyystaitojen kehittämiseen. Valmennusohjelma on ilmainen. Valmennusohjelman järjestää Muotoilukeskus Muova Erasmus+ -rahoitteisen Kaleidoscope-projektin puitteissa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset pe 9.11.2018 mennessä: anna.korsback@muova.fi, puh. 040 594 1725

Tervetuloa!