Reboot-valmennus työelämätaitojen valmentajille ja kouluttajille

Muova Admin
|
13.1.2020

Hyvä työelämätaitojen valmentaja ja kouluttaja,

Haluatko lisätä valmiuksiasi tukea korkeakoulutettuja työnhakijoita kehittämään työelämässä tarvittavia pehmeitä taitoja ja pohtia työuria uusista näkökulmista?

Tervetuloa Reboot-valmennukseen! Työelämäkouluttajille ja -valmentajille suunnatun Reboot-valmennuksen tavoitteena on lisätä heidän valmiuksiaan tukea työttömiä ja alityöllistettyjä korkeakoulutettuja tunnistamaan ja kehittämään työssä tarvittavia pehmeitä taitoja, ilmaisemaan niitä portfolioiden avulla ja tarkastelemaan omia taitoja eri näkökulmista uusia uramahdollisuuksia pohdittaessa.

Valmennuksen aikana kouluttajilla ja valmentajilla on mahdollisuus osallistua samanaikaisesti järjestettävään korkeakoulutettujen työnhakijoiden Reboot-valmennukseen.

Milloin ja valmennusmuoto? Reboot-valmennus alkaa maaliskuussa 2020 ja päättyy toukokuussa 2020. Se koostuu lähitapaamisista sekä virtuaaliopinnoista. Ensimmäinen tapaaminen on lähitapaaminen ja se järjestetään 11.3.2020.

Ohjelma: Tutustu tarkemmin valmennuksen ohjelmaan tästä Reboot-valmennus kouluttaja esite

Missä? Muotoilukeskus Muova, Wolffintie 36 F 11, 4. krs

Hyvä tietää! Valmennuksen opetuskieli on suomi, mutta osallistujien toiveiden mukaan myös englanti on mahdollinen. Valmennusmateriaali on englanniksi. Valmennus on maksuton.

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 21.2.2020 osoitteessa: https://forms.gle/71BY3eERpQGwTAFJ9

Paikkoja on rajoitetusti – varaa omasi jo tänään!

Lisätietoja: tanja.oraviita@vamk.fi; puh. 040 1632940

Valmennus on osa Reboot-nimistä Euroopan Union tukemaa projektia. Lue lisää hankkeesta osoitteessa www.reboot-project.eu. Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.