Tule testaamaan ja arvioimaan kansainvälisen yrittäjyyden verkkokurssia!

Muova Admin
|
9.11.2018

Kutsumme sinut testaamaan ja arvioimaan kansainvälisen yrittäjyyden verkkokurssia, joka on kehitetty kuuden maan yhteisvoimin osana Euroopan Unionin Erasmus+ -ohjelman rahoittamaa Global-Spin -projektia. Pk-yritysten johtajat, HR-asiantuntijat, opettajat, tutkijat ja opiskelijat testaavat tämän syksyn aikana kurssia Espanjassa, Kreikassa, Italiassa, Suomessa, Iso-Britanniassa ja Portugalissa. Verkkokurssi on pilotoinnin jälkeen keväällä 2019 vapaasti kaikkien aiheesta kiinnostuneiden käytettävissä.

Voit osallistua Global-Spin -verkkokurssin testaamiseen noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. Täytä Global-Spin manifesti (ei pakollista). Manifestin täyttäminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään, mutta se vahvistaa kiinnostuksesi Global-Spin -verkkokurssia kohtaan.
  2. Rekisteröidy Global-Spin -verkkokurssille ja tutustu oppimismateriaaliin. Verkkokurssi koostuu kolmesta pääosiosta (Unit 1–3), joista jokainen sisältää kymmenen opintopilaria (Pillar 1.1.–3.10.). Lisäksi kurssi sisältää neljä esimerkkitapausta (Cases 4.1.-4.4.). Suorita oman kiinnostuksesi mukaan vähintään yksi opintopilari jokaisesta kolmesta pääosiosta ja yksi esimerkkitapaus.
  3. Täytä kurssin arviointilomake  9.12.2018 mennessä suoritettuasi vähintään kolme opintopilaria ja yhden esimerkkitapauksen.

Mikäli haluat lisätietoa, teknistä tukea tai keskustella kurssin oppimissisällöstä, ota yhteyttä Annika Hissaan +358 50 568 5863 tai annika.hissa@vamk.fi   

 

Lisää tietoa projektista:

https://globalspin.eu/